reservas@rentandride.es
(+34) 902 340 345
Rent & ride – El lloguer SENSE...
SENSE sorpreses, SENSE sobre costos, SENSE clàusules abusives, SENSE conductor... Els nostres preus AMB tot inclòs, AMB Assegurança de circulació, AMB Assegurança personal dels passatgers, AMB Assistència en carretera, AMB Impostos,...

RENTANDRIDE

El projecte R&R – Rent&Ride, neix l´any 2015 per oferir als nostres clients el servei de lloguer de vehicles i lloguer de furgonetes, amb totes les garanties de Transparència, Agilitat, Seguretat i Qualitat, al preu més competitiu del mercat.

R&R és una marca del grup Aina Car. Lloguer de vehicles, empresa consolidada en el sector de lloguer de cotxes i lloguer de furgonetes, tant pel mercat de vacances com pel professional amb més de 20
d'experiència en el lloguer de vehicles sense conductor. 

En l'actualitat, disposem d'una xarxa 6 oficines per al lloguer de cotxes i lloguer de furgonetes a l'Aeroport de Barcelona, Barcelona ciutat, Parets de Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Calella de la Costa.

Tot això, desenvolupat amb un equip de professionals del lloguer de vehicles al seu servei, entrenats i preparats perquè vostè gaudeixi del viatge amb tranquil·litat i seguretat.

La creació d'una marca i una línia d'atenció dirigida al client que necessita un vehicle per a les seves vacances o per treballar, és una evolució tan natural com sol·licitada pels nostres clients.

Subscriu-te al nostre Newsletter
Descompte del 10% en el teu primer lloguer. NOMÉS per subscriure't al nostre newsletter